סדנאות הבשרים שלי מתקיימות בשנים האחרונות בשוק הכרמל בת"א ומושכות אליהן קהל מגוון של פודי'ז וחובבי בשר שרוצים לטעום מהטובים שבנתחים וללמוד על בחירת וצליית נתחים נכונה.
מתחילים בקצביה עם הסברים על עולם הבקר, סוגי פרות ומאפייניהם, חיתוכים מיוחדים של סטייקים, האמנות שמאחורי שיטת היישון היבש וסיור מודרך במקררי היישון. נלמד איך בוחרים את הסטייק המושלם, מה חשוב לדעת כשקונים בשר בקצביה, נשוחח על תרבויות גריל במקומות שונים בעולם והשפעתם על תרבות הגריל הישראלית ועוד…
מהקצביה נצא עם ידיים מלאות בבשר מובחר, נעבור למסעדה ונעלה הכל על הגריל בחגיגת בשרים ויין אל תוך הלילה. הגריל קרוב ופרונטאלי, כך שתוכלו לראות ולגעת בכל מה שעולה ויורד מהאש. תוך כדי ארוחת הערב, בין נתח לנתח, נלמד על עקרונות הצליה, מידות עשיה והתאמתם לסוגי הנתחים השונים ונשוחח על מיתוסים ואהבה בלתי מתפשרת לבשר.
הארוחה כוללת כ-800 גרם בשר לאדם מ 7-4 נתחים שונים, תוספות קלילות ומרעננות, יין ללא הגבלה ופינוקים מהבר לאורך כל הערב והיא מתנה מושלמת לעצמכם ולאחרים, או כערב חברה מגבש.
כל הבשרים אשר מוגשים באירוע עוברים שחיטה כשרה לחלוטין אך לא עוברים המלחה מפני שהם נצלים על אש גלויה. בסדנא אין עירבוב של בשר וחלב, חזיר או פירות ים. אך עם זאת , אנו לא מחזיקים בתעודת הכשרות .
ניתן לרכוש שוברי מתנה לסדנאות בתיאום מראש ובתשלום דרך פייבוקס, העברה בנקאי או כל אפליקציה שנוחה לכם. שובר ישלח אליכם ישירות לנייד, כך שתוכלו לשלוח לבר המזל העתיד לחגוג!