טלפון לפרטים - 050-8594848
כתבה של איילת הירשמן מתוך מגזין לאישה

כתבה של איילת הירשמן מתוך מגזין לאישה

"אם אתם אוהבי בשר רציניים בואכה קרניברים של ממש – כאלה שרוצים לדעת עוד ועוד על בשר, צורות חיתוך וטיפול, ואיך להכין בעצמכם כל מיני דברים מתרבויות שונות – אתם חייבים להכיר את אלעד ספיר.  הוא רק בן 28 והוא מומחה אמיתי, כמו פעם , לבשר.     מאסטר שהספיק לעבוד על גריל במסעדות שונות בארץ ועכשיו מנחיל את הידע שלו לאחרים בדרך כיפית במיוחד: סדנאות שמגיעות הביתה או שמתקיימות בשוק הכרמל בתל-אביב.     המפגש בשוק מתחיל בטיול בהדרכתו בין הקצביות, כולל עצירה ב" בוצ'ר שופ", שבו מכירים נתחים ונחשפים לשיטת היישון שלהם.   ואז מגיעים לסדנא שהיא גם ארוחת טעימות אחת גדולה, עמוסת הסברים, טיפים, רקע תרבותי והיסטורי וגם פרקטיקה מעשית.   שלב הסדנא מתקיים במסעדת "גגה" בשוק, וכולל טעימות של כ 800 גרם בשר לסועד, זה די הרבה, וגם תוספות, שתייה קלה ויין.   אבל העיקר הוא הבשר:  מנעד רחב של נתחים ומנות ,וכולם טעימים כל כך.  אתם תצאו מהסדנא הזאת עתירי מתכונים וידע, וגם שמחים, כי היה כיף."

איילת הירשמן, לאשה

סגירת תפריט